Door SUPERP

De 10e teruggekeerde SUPERP’er; Rogier Besselink

starters 3

We gunnen iedereen zowel binnen als buiten SUPERP de kans om zichzelf verder te ontwikkelen en ontdekken. Soms betekent dat een interne switch en soms betekent dat een avontuur elders, of in het geval van Rogier Besselink; een mooie move naar Barcelona. Dat een afgesloten hoofdstuk niet meteen het einde van een verhaal is wordt regelmatig bewezen. De contacten blijven warm en regelmatig worden oud collega’s na verloop van tijd weer nieuwe collega’s, en daar zijn we trots op en blij mee! Rogier is inmiddels dan ook de 10e teruggekeerde collega. We vroegen hem en andere teruggekeerde SUPERP’ers wat ze ertoe deed besluiten om weer terug te komen.

 

Rogier:

“Na een freelance opdracht voor Rabobank International in het najaar van 2015 in Antwerpen, was ik op zoek naar een plek waar ik mij verder kon ontwikkelen als test consultant. Voor mij was dat een organisatie waarbij je de directeur bij de voornaam kunt aanspreken, de vraag om nóg een opleiding of cursus met een glimlach wordt beantwoord en waarbij je een betekenisvolle rol kunt uitvoeren bij de opdrachtgevers. Één plus één is twee en ik tekende in december '15 dan ook met veel plezier bij SUPERP, waar ik op één - oké, vier - januari mocht beginnen als test consultant. 

 

Na een super project bij de Rabobank, verschillende opleidingstrajecten - en nog meer teamuitjes - besluiten mijn vriend en ik in het voorjaar van 2018 dat het tijd is voor een avontuur: we verhuizen naar Barcelona om daar te gaan wonen en werken!

 

Dit najaar keerden we terug uit Barcelona, we waren op tijd terug om in Nederland in quarantaine te gaan (want wie wil dat nou in Barcelona, met een dakterras met uitzicht op zee... ). Ik kreeg de kans om een freelance opdracht te doen in Breda, en kreeg na afronding daarvan weer de behoefte aan ''een volgende stap'', eigenlijk net zoals in 't najaar van 2015. 

 

Op dat moment werd ik door Jan Paul gebeld, mijn oude manager, met de vraag of ik geen interesse had om terug te komen bij SUPERP! 

 

Mijn eerste gedachte? ''Ik hoop dat ze nog steeds mooie kerstcadeaus hebben!''. Jan en ik zijn samen koffie gaan drinken en daar kreeg ik het aanbod om niet zomaar terug te komen, maar om een traject in te gaan om mezelf verder te ontwikkelen en misschien uiteindelijk teamleider van een eigen groep consultants te worden! 

 

Voor mij een fantastische kans om een volgende stap te zetten bij een bedrijf waarvan ik weet dat ik weer in een warm bad terecht kom, met collega's waarmee ik altijd graag heb gewerkt en waar kwaliteit altijd op nummer één staat. Een gedeelde eerste plek met de menselijke kant van consultancy. 

 

Geen wonder dat ik al de 10de persoon ben die in de afgelopen jaren na vertrek weer terugkomt bij SUPERP!

 

Anderen gingen Rogier voor, bijvoorbeeld Daan Balijon en Joost Werners. Ook zij zagen een terugkeer bij SUPERP als de ideale volgende stap in hun carrière.

 

Daan Balijon:

"Nadat ik gehoor had gegeven aan de terugkerende kriebel om te werken bij een hele mooie eindklant, kwam ik er al gauw achter dat het consultancy bloed nou eenmaal sterk door de aderen blijft stromen. Iets met DNA? Voor mij was de keuze toen weer snel gemaakt om terug te keren naar SUPERP. Wat mij betreft DÉ SAP en Mendix partij in Nederland waar ik graag werk. Meer dan een werkgever. Weer iets met DNA?"

 

Joost Werners:

Net als bij familie moet je soms gewoon even uit elkaar om te weten wat je mist. Ofwel, SUPERP is net als familie.

Top