Door iamSUPERP

SUPERP in 2019… een superb jaar!

SUPERP jaaroverzicht

 

20 jarig bestaan

2019 was voor SUPERP een bijzonder jaar, natuurlijk vooral vanwege het 20 jarig bestaan! Maar er was meer… veel meer! Een “korte” samenvatting waarin we waarschijnlijk nog het nodige vergeten! Naast het 20 jarig bestaan van SUPERP vierden we dat Adnan Mesanovic, Ruud Hoogendorp en Robbie Veenstra al sinds het eerste jaar bij ons in dienst zijn. En daar hield het niet op, ook bij de samenwerking met Jaarbeurs staat de teller inmiddels op 20 jaar!

 

Een succesvol jaar vol groei en ontwikkeling

2019 was niet alleen een bijzonder jaar, er werden ook mooie successen behaald en projecten afgerond bij bestaande en nieuwe klanten. De positieve reacties die we regelmatig kregen over de samenwerkingen geven weer voldoende energie om ook in 2020 weer met een stevige dosis enthousiasme en energie aan de slag te gaan!

 

We hebben ook meer dan ooit aandacht besteed aan het verder ontwikkelen van onze kennis en expertise, veelal vanuit initiatieven van onze SUPERP’ers! Een belangrijk onderwerp was de transitie naar S/4HANA we specialiseerden ons verder en organiseerden sim-games. Maar er was meer! Zo bezochten we, organiseerden we en namen we deel aan veel relevante events en zijn er dit jaar meer dan 380 opleidingen en kennissessies gevolgd en is er ruim 80 keer eten bezorgd op kantoor. Waarom is dat eten relevant? Dit betekent dat er ook 80 keer (gemiddeld meer dan 1,5 keer per week) een avondsessie geweest is waar we aan onze kennis ontwikkelden of deelden of bezig waren met verbeteren van onze samenwerking. Thais eten was hierbij met 47x de grote favoriet!

 

s/4hana

 

Deze kennisontwikkeling en verbreding komt ook terug in de groei die onze dochter MxBlue (Mendix) doormaakte en de oprichting van SxBlue (Salesforce) en SUPERP Associates.

 

De SUPERP "familie"

Ook onze “familie” groeide dit jaar fors, zo steeg het aantal collega’s met maar liefst 21 en mochten we 14 keer beschuit met muisjes op tafel zetten! Die familie, zoals sommigen het noemen is ook groter dan alleen de directe collega’s. Ook dit jaar was er weer het sinterklaasfeest voor de kleine en wat grotere kinderen en sloten we met meer dan 160 aanwezigen het jaar af met het kerstfeest. Er waren weer de nodige team- en bedrijfsuitjes, sportieve activiteiten en andere momenten waar we samen even konden ontspannen, bijpraten, mooie dingen konden vieren en vervelende dingen samen konden verwerken.

 

superp kerstfeest

 

SUPlabs

Daarnaast waren er natuurlijk ook dit jaar weer de nodige SUPlabs projecten waar we samen aan werkten. Veel stond in het teken van S/4HANA en het “Composition Table” project dat we samen met iamSUPERP’er Jasper Udink ten Cate maakten. Dit project, waarin machine learning en SAP Leonardo verwerkt is, was te zien in onder andere Venetië en Milaan!

 

jasper udink ten cate

 

iamSUPERP.

Het succes van ons iamSUPERP initiatief hield niet op bij het project met Jasper, er waren dit jaar veel successen te vieren door fantastische prestaties van onze talenten! Zij inspireerden ons ook dit jaar weer om te blijven streven naar het hoogste niveau, door de prestaties, maar ook door de presentaties die zij verzorgden bij bijvoorbeeld onze kwartaalmeetings.

 

Roos Zwetsloot, die in 2018 haar kruisband scheurde waardoor de Olympische Spelen in gevaar kwamen knokte zich terug. Inmiddels is ze weer volop in training en doet ze er alles aan om zich te kwalificeren voor de Spelen. In oktober behaalde ze in Rusland bij haar eerste Europese Kampioenschap een podiumplek!

 

Roos Zwetsloot

 

Isabelle Hansen ging met haar coach aan de slag om zichzelf te verbeteren en behaalde daarnaast in het Zwitserse LAAX net als in 2018 de Nederlandse titel bij het freestyle Skiën!

 

isabelle hanssen

 

Team Rembrandts wist zich in april als eerste Nederlandse team ooit te kronen tot Wereldkampioen bij de FIRST Robotics Competition tijdens de finale in Detroit.

 

team rembrandts

 

Tot slot was het Luis Tavares die ons en miljoenen anderen over de hele wereld op 21 december, als toetje vóór het hoofdgerecht (Rico Verhoeven vs. Badr Hari) op het puntje van de stoel liet zitten tijdens zijn kickboks gevecht tijdens Glory Collision 2. Het gevecht dat hij winnend afsloot!

 

luis tavares

 

Een kleine vooruitblik? Samen met Luis Tavares zijn we bezig met de ontwikkeling van een app om zijn fysieke prestaties te meten, analyseren en verbeteren. Hopelijk zien we het resultaat hiervan in 2020 met een wereldtitel lichtzwaargewicht! Daarnaast zijn er natuurlijk de Olympische Spelen, waar skateboarden voor het eerst op het programma staat. Roos kan hier geschiedenis gaan schrijven door zich te kwalificeren, en wie weet behoort een medaille dan zelfs tot de mogelijkheden!

 

Kortom, een fantastisch jaar waarvoor we onze klanten, collega’s, partners, families en talenten ontzettend willen bedanken! De beste wensen voor het nieuwe jaar, dat ongetwijfeld weer net zo prachtig wordt!

Top