Door SUPERP

SUPERP SAP CORE collega’s aan het woord: Egbert Wille | SAP SCM Consultant

Testimonials LinkedIn post Egbert1

 

Egbert is inmiddels al ruim 20 jaar werkzaam als SAP consultant binnen het logistieke domein en daarvoor als programmeur. “Ik ben 62 jaar en heb zo’n 3 jaar geleden, ondanks m’n leeftijd, besloten om de stap naar SUPERP te maken. Op een project kwam ik in contact met consultants van SUPERP en ik voelde en zag dat SUPERP anders met haar mensen omgaat dan ik gewend was. Ik heb een aantal gesprekken gevoerd en ben overgestapt. Ik was best huiverig om dat op deze leeftijd nog te doen, maar ik kan eerlijk zeggen dat dit de beste stap is die ik in mijn hele werkzame leven heb gezet.
 
SUPERP’ers zijn in mijn optiek zeer gedreven en soms een beetje prettig gestoord. Ze stralen allemaal een bepaalde tevredenheid uit die ik inmiddels bij al mijn collega’s herken.
 
Saamhorigheid, korte lijntjes, mogelijkheden voor studie, interesse in de persoon zelf en vooral waardering voor je werk zijn voor mij de dingen die echt opvallen. Financieel gezien een uitmuntende winstdelingsregeling en fijne teambijeenkomsten waar inhoud met gezellig samenzijn worden gecombineerd.
 
Bij mijn vorige werkgever was ik 15 jaar in dienst, maar heb ik nooit de binding én de wederzijdse waardering gevoeld die ik nu wel ervaar."
 
Ook interesse in een stap naar SUPERP? Neem contact op met Thijs Cornet via t.cornet@superp.nl

Top