Door SUPERP

SUPERP SAP CORE collega’s aan het woord: Jolanda van den Berg-Houben | Sr. SAP Finance consultant

Testimonials LinkedIn post jolanda

 

SUPERP SAP CORE collega’s aan het woord: Jolanda van den Berg-Houben | Sr. SAP Finance consultant.


Jolanda is inmiddels 17 jaar actief in de SAP wereld en inmiddels ruim 3 jaar een tevreden SUPERP’er.


“Ik kende SUPERP al 15 jaar voordat ik er ging werken. Met veel huidige collega’s had ik in de jaren hiervoor al met veel plezier op verschillende projecten en bij verschillende klanten samengewerkt. Veel van deze mensen werken er nu overigens nog steeds. 


Na jaren bij “grotere” consulting organisaties gewerkt te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar SUPERP. Ik had behoefte aan meer vrijheid, flexibiliteit en zeker ook inhoudelijke uitdaging. Ik wist welke mensen er bij SUPERP werken, welke kwaliteit ze hebben en dat klanten SUPERP zien als kwalitatief hoogstaande dienstverlener.

 

Ik werk nu al een langere periode voor 1 klant. Dit zorgt er voor dat ik écht de diepte en breedte in kan in mijn adviserende rol. Ik werk primair met SAP Finance, maar hier houdt het door de positie die ik bij de klant inmiddels heb niet op. Mijn activiteiten gaan verder dan alleen SAP, dat maakt het extra leuk. 

 

Ik zie SUPERP’ers als warme,sociale, én ambitieuze mensen. We zijn eager en komen graag met nieuwe, innovatieve ideeën. De SUPERP’er is ondernemend en een ”vakidioot”. Eigenlijk zijn we stuk voor stuk hele goede consultants, maar zijn we iets te bescheiden om dit hardop te zeggen….

 

Ik ben in elk geval heel blij met SUPERP. Ik heb genoeg inhoudelijke uitdaging in mijn werk, maar ook de vrijheid en flexibiliteit om mijn werk en mijn drukke privé agenda in balans te houden. Met twee jonge kinderen is dat soms natuurlijk een uitdaging, maar ik krijg het samen met SUPERP allemaal goed en fijn geregeld.

 

Ook toe aan een nieuwe stap? Neem contact op met Thijs Cornet en leg samen jouw wensen naast de mogelijkheden bij SUPERP!

Top