Door iamSUPERP

SUPERP SAP CORE collega’s aan het woord: Ruud Gerrits | Projectmanager

Ruud Gerrits

 

SUPERP SAP CORE collega’s aan het woord: Ruud Gerrits | Projectmanager


Ruud kwam na 3 jaar in Melbourne gewoond te hebben terug naar Nederland en kwam via een oud werkgever bij SUPERP terecht. “Ik wilde graag werken voor een partij die een portfolio heeft van grote, ook internationaal georiënteerde klanten. Ik voelde in de gesprekken die ik had gelijk een klik, zowel op persoonlijk vlak als ook een gedeelde visie op de ontwikkelingen op het gebied van S/4 en hoe hier op in te springen. Ik heb nog even getwijfeld of ik wilde freelancen, maar het arbeidsvoorwaarden model maakte het verschil op financieel vlak te verwaarlozen.


Ik ben onder de indruk hoe SUPERP mijn loopbaan vorm geeft. Vanaf de dag dat ik ben gestart is het hele team er op gericht mijn ambities samen met mij te realiseren. Er is echt geknokt om mij op de juiste plek bij de klant te krijgen, dit was een samenwerking van consultants bij de klant, andere collega’s en het sales team. In de afgelopen 3 jaar zijn we er samen telkens in geslaagd de juiste stappen te zetten om me te brengen waar ik wilde komen: projectmanager van een SAP S/4 implementatie.


SUPERP is voor elk wat wils. Mensen die de ambitie hebben om langdurig bij een klant te werken vinden hun plek binnen SUPERP, mensen die meer willen wisselen en/of aan willen haken bij projecten kunnen ook hun ambities waarmaken. De kern is dat SUPERP in staat is gebleken mijn gewenste carrière pad 100% te faciliteren. Stapsgewijs werken we samen toe naar volgende stappen, waarbij de positie die ik kan bekleden, de inhoud van de rol en hoe ik me hier samen met SUPERP verder in kan ontwikkelen áltijd meer leading is dan de vorm."


Jouw carrière pad en de mogelijkheden bij SUPERP eens bespreken? Neem contact op met Thijs Cornet!

Top