Offensive security

Hackers zijn tegenwoordig overal in de media. Het lamleggen van processen, kosten voor externe expertise achteraf en uiteraard de reputatieschade zijn allemaal elementen waar u als bedrijf rekening mee moet houden. Wij als SUPERP bieden verschillende services om alle bedrijfsprocessen op de proef te stellen. Door het simuleren van een echte aanval vinden wij niet alleen kwetsbaarheden in de applicaties en infrastructuur, maar ook in de mensen en processen die hier aan gekoppeld zijn.

 

Penetratie testen

Het simuleren van een échte aanval. Alleen dan kan je zeker zijn dat je veilig bent. Met penetratie testen van SUPERP breng je snel en effectief de volwassenheid van security binnen jouw organisatie in kaart.

 

Phishing

De phishing campagnes die wij kunnen aanbieden kunnen uitlopen tot simpele phishing mails die het zo genoemde ‘low hanging fruit’ eruit kunnen halen tot complexe spear phishing aanvallen. Waar wij als ethical hackers zo veel mogelijk publieke informatie van het bedrijf verzamelen om de meest overtuigende phishing emails te kunnen sturen. Door dit in een veilige omgeving te doen kan het bedrijf de werknemers die getroffen zijn verder informeren en opleiden zodat zij in de toekomst niet nogmaals dezelfde fout maken.

 

Waarom security testen bij SUPERP

– Onze team van experts kijkt samen met u naar de mogelijke ingangen. Hierdoor kan onze tijd en aandacht zo efficiënt mogelijk ingezet worden en bieden wij altijd het beste resultaat

– Ons team kent alle trucjes die de echte hackers ook gebruiken en blijven altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen om altijd een stapje voor te zijn

– Wij leveren een heldere rapportage voor alle technische niveaus op. Inclusief heldere vervolgstappen en adviezen

– Onze experts nemen de tijd en aandacht om samen met het team een nabespreking te doen op de rapportage. Hierdoor zal de security awareness vergroot worden en kan uw organisatie volledig gebruik maken van onze expertises

 

Penetratie testen bieden altijd een momentopname van de huidige beveiligingsstaat van uw organisatie. Het is daarom belangrijk om bij iedere update of toevoeging binnen uw organisatie de beveiliging hiervan wederom op de proef te stellen. Bekijk onze Security Testing services om op een kleinere schaal kwetsbaarheden inzichtelijk te maken.

Eerder benieuwd naar wat voor data uw organisatie daadwerkelijk heeft en inzicht in wie welke data kan/mag benaderen? Bekijk onze Privacy & AVG en Identity & Access Management services.

Top