Door iamSUPERP

Online SUPERP Kerstdiner

Dat was bijzonder! En dan hebben we het niet alleen over (heel) 2020, maar vooral over ons alternatieve online SUPERP Kerstdiner afgelopen vrijdagavond! Met 133 SUPERP-ers (SUPERP, MxBlue en SxBlue), 268 partners en kinderen hebben we tijdens een livestream heerlijk thuis gedineerd met elkaar! Iedereen had van te voren een kookbox thuis bezorgd gekregen, inclusief een box met aankleding zoals een tafelkleed en kaarsen, tot  heuse Christmas crackers.

 

IamSUPERP'er en Creative Chef Jasper Udink ten Cate liet tijdens een live kookworkshop zien hoe je de gerechten kon bereiden en tussendoor was er live entertainment door een mini-viool concert van de dochter van collega Po en de nodige pubquizzen door Anjo. In eerste instantie hadden we wat technische uitdagingen (de Google Hangout liet maar 99 mensen tegelijk toe in de livestream), maar innovatief als we zijn, werd ook dit probleem snel verholpen en kon iedereen meegenieten van de speech van directeur Ruud die zich samen met Anjo voor deze gelegenheid strak in het (smoking)pak had gehesen.

 

Geweldig om te zien dat alle collega's zoveel moeite hadden gedaan om de Kersttafel thuis mooi aan te kleden, de gerechten subliem te bereiden én op te maken en we op deze manier toch samen konden zijn tijdens een af en toe chaotisch en hilarisch, maar bovenal feestelijk en lekker online Kerstdiner!

 


Top