“The Road to Success: Continuous Delivery”

De Meern, september 2015

 

Bijna alle organisaties zijn bezig hun (ontwikkel)processen zo lean en mean mogelijk in te richten. Tijdens dit event dat georganiseerd wordt door het SUPERP Test-team op 30 september van 16:30 tot 20:30, laat SUPERP u zien hoe er vanuit drie invalshoeken (softwareleverancier, klant en visionair) gekeken wordt naar Continuous Delivery. De sprekers zijn Sander Hoogendoorn (ditisagile.nl), Jens Broetsman (SAP) en Peter Betting (NS).

 

Road to Success

 

Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, stellen we de eerste spreker, Sander Hoogendoorn, aan u voor:

 

Sander heeft zichzelf in de loop der jaren ontwikkeld als vader, mentor, trainer, software architect, programmeur, spreker, schrijver en als eigenaar van het bedrijf ditisagile.nl. Met zijn ervaring binnen de verschillende vakgebieden is Sander een gewaardeerd aanjager van innovatie ten aanzien van software ontwikkeling. Sander heeft een enorme staat van dienst en heeft zijn sporen verdiend bij veel (inter)nationaal opererende organisaties.

 

Sander is daarnaast bekend als auteur van de bestseller This Is Agile, heeft verscheidende boeken geschreven over UML en is het brein achter een ontelbaar aantal internationaal gepubliceerde artikelen. Alsof de dagen van Sander meer dan 24 uur bevatten, is hij tevens actief als coach binnen verschillende organisaties. Bij deze organisaties wordt binnen projecten en aanverwante teams dankbaar gebruik maken van zijn ervaring & expertise. Of het nu gaat om Agile, Scrum, Kanban, software ontwikkeling, architectuur, Microservices, ontwikkelstrategieën, procesmodulering, coderen of testen, Sander komt men in de vorm van inspirator overal tegen.  

 

Tijdens “The Road to Success: Continuous Delivery” zal hij vanuit zijn persoonlijke ervaring vertellen over de uitdagingen die zich voordoen bij het implementeren van de architectuur van Microservices. Daarin zullen de positieve maar zeker ook de mindere goede kanten aangestipt worden: "The good, but also the bad and ugly parts".

 

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Het is nog mogelijk om deel te nemen aan dit event. Mail naar k.leunissen@superp.nl voor meer informatie en om u in te schrijven.

Top