MxBlue; Innovatieve oplossingen op SAP’s digitale core

Anno 2017 is het digitaliseren van bedrijven een fundamentele noodzaak om te concurreren in de markt.  Nieuwe digitale business modellen winnen van de meer traditionele business modellen en in toenemende mate is het succes van een bedrijf afhankelijk van het succesvol ontwerpen en implementeren van een digitale strategie. 

 

Bij deze nieuwe realiteit past ook een andere ontwikkel aanpak en bij verschillende klanten zien we dat er met succes een combinatie van SAP en het Mendix platform is geïmplementeerd om een goede invulling te kunnen geven aan de verschillende wensen van de business.    

 

MxBlue is een nieuwe dochter onderneming van SUPERP die zich richt op de ontwikkeling van innovatieve en onderscheidende oplossingen die goed zijn geïntegreerd met de bestaande SAP systemen en processen van onze klanten. Vanuit SUPERP is geïnvesteerd in het uitwerken van goede integratie tussen Mendix en SAP en is zeer recent een team van ervaren SAP consultants opgeleid in het Mendix platform.

 

"Wij geloven dat dit onze klanten in staat stelt om het beste van beide werelden te krijgen; innovatie en differentiatie op het digitale fundament van SAP" (Han-Pieter Duyverman, MxBlue).

 

MxblueNot all apps are created equal

Er is een wezenlijk verschil tussen het implementeren van een wijziging in een kern systeem waarbij de requirements van te voren helder zijn, stabiliteit en continuïteit van essentieel belang is en een project waarbij de business samen met IT een innovatieve oplossing wil realiseren. Met behulp van het Mendix platform kunnen nieuwe ideeën snel en goed worden vertaald naar werkende oplossingen. Onze SAP kennis zorgt er voor dat al deze innovaties goed zijn geïntegreerd met de kern systemen van de organisatie. Wij geloven dat dit onze klanten in staat stelt om het beste van beide werelden te krijgen; innovatie op het digitale fundament van SAP.

 

Eind april 2017 startte de eerste groep van 14 deelnemers aan de speciale trainingen gericht op het Mendix platform en SAP op ons kantoor in De Meern.


MxBlue  MxBlue  MxBlue

 

Meer weten?

Wil je meer weten over MxBlue, de combinatie van Mendix met SAP en wat dit kan betekenen voor de manier waarop uw bedrijf succesvol kan zijn in het digitale tijdperk? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek of bezoek de website: mxblue.nl

 

Top