Door SUPERP

Niacet en SUPERP tekenen nieuwe 3 jarige samenwerkingsovereenkomst

Tiel, september 2018

 

Deze maand werd in Tiel een nieuwe 3-jarige samenwerkingsovereenkomst getekend door Niacet in de persoon van Pablo van der Velden (Directeur Finance) en SUPERP. Hiermee ondersteunt SUPERP de Niacet organisatie met het SAP beheer en alle SAP gerelateerde projecten.

 

De relatie tussen SUPERP en Niacet is reeds in 2013 gestart met een SAP beheerovereenkomst voor de vestiging in Tiel. Dit organisatieonderdeel werd in 2013 overgenomen door Niacet Corporation en werkte reeds met SAP. In 2015 heeft SUPERP ook in Amerika SAP geïmplementeerd en vervolgens in beheer genomen.

 

niacet post2

 

Over Niacet

We kunnen ons voorstellen dat Niacet een korte introductie behoeft, aangezien het voor vele lezers een onbekende naam zal zijn. Niacet is wereldwijd marktleider op het gebied van Acetaten en Propionaten. Deze producten worden met name gebruikt in de voedsel  industrie (Food en Feed) voor het langer bewaren en tegenhouden van schadelijke bacterie vorming. Acetaten worden ook gebruikt in de pharmaceutische industrie voornamelijk om de werking van het medicijn in het lichaam te bevorderen. In Nederland zijn ze gevestigd in Tiel en in Amerika, waar het hoofdkantoor is gevestigd in Niagara Falls.

Top