iamSUPERP

Bij SUPERP zijn wij dagelijks bezig met goed blijven in de dingen die we doen, en goed worden in de dingen die we willen doen. Uiteindelijk willen we dat onze klanten ons als “superb” bestempelen. Omdat we vanuit deze visie niet alleen intern maar ook extern mensen met diezelfde ambitie willen ondersteunen hebben we het iamSUPERP “fonds” opgericht. Alle aanmeldingen zijn te vinden op iamsuperp.nl.

Meer dan sponsoring

Vanuit alle aanmeldingen hebben we vier individuen en één team gekozen om mee aan de slag te gaan. Mensen met een enorme passie en de ambitie om het hoogst mogelijke niveau te halen. We gaan naast standaard sponsoring kijken waar verbeteringen mogelijk zijn, waar mogelijkheden liggen en gaan daarnaast vanuit onze SUPlabs op zoek naar wat innovatie, SAP en IT kunnen betekenen in dit proces.

De talenten

Graag stellen wij kort onze “talenten” voor:

isabelle hanssen iamsuperp small

Isabelle Hanssen

In 2017 kwalificeerde Isabelle zich nét niet voor de Olympische Spelen, dit kwam voor een groot deel door erg beperkte middelen vanuit de NSkiV en het ontbreken van een coach. Hierdoor bleek het opboksen tegen de concurrentie niet mogelijk.   Met de ondersteuning via iamSUPERP hopen wij haar de middelen te bieden die zij nodig heeft om dit doel in 2022 wel te bereiken. Isabelle haar belangrijkste doel is om het maximale uit zichzelf te halen, een doel waar wij ons als SUPERP natuurlijk helemaal in kunnen vinden!   Ook het vergroten van de mogelijkheden en middelen voor toekomstige (freestyle) skiërs in Nederland is iets waar ze zich met name na haar actieve carrière voor in wil zetten. Hierbij is bekendheid en bereik natuurlijk een goede basis om een draagvlak te creëren.   Naast ondersteuning voor haar sportieve prestaties gaan we ons ook bezighouden met marketing & engagement. Dit natuurlijk onder andere vanuit onze SUPlabs.   Lees hier het volledige interview met Isabelle.

jasper udink ten cate iamsuperp small

Jasper Udink ten Cate

Soms krijg je in een restaurant een gerecht voorgeschoteld wat bijna te mooi is om op te eten. Kunst op een bord, maar uiteindelijk toch bedoelt om op te eten. Jasper Udink ten Cate, de “Creative Chef” gaat hierin een paar stappen verder.   Hij houdt zich bezig met kunst en design objecten die een relatie hebben met food en alles daaromheen. Vanuit Creative Chef werkt hij samen met een collectief van designers, illustrators, fotografen, vormgevers en architecten om samen tot verrassende concepten te komen.   Het eerste wat hij wil bereiken is het organiseren van een solo show in Rotterdam en Amsterdam. Een culminatie van Kunst, Design en restaurantbeleving in één. Uiteindelijk is het zijn grote droom om een eetbare tentoonstelling in een museum te krijgen, en het liefste het MoMA New York.   Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden om IT / SAP te gebruiken om tot innovatieve concepten te komen en natuurlijk zijn droom te verwezenlijken.   Lees hier het volledige interview met Jasper.

roos zwetsloot new

Roos Zwetsloot

Bij de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo zal skateboarden voor het eerst op het programma staan. In april 2017 werd de Nederlandse selectie die zich gaat proberen te kwalificeren voor deze spelen gepresenteerd. Bij de dames is Roos Zwetsloot één van de 2 junioren die zich gaat richten op kwalificatie.   Ondanks deze selectie is het voor Roos als junior natuurlijk van belang zichzelf verder te ontwikkelen om echt tot de top door te dringen en kans te maken op deelname aan de spelen. Het talent uitbreiden naar kwaliteit en maximaal presteren om uiteindelijk indruk te maken in Tokyo.   Wij zullen als SUPERP ons steentje aan bijdragen door Roos de middelen te bieden die ze nodig heeft om het beste uit zichzelf te halen. Wanneer er innovatieve ideeën ontstaan pakken we deze vanuit onze SUPlabs op.   Lees hier het volledige interview met Roos.

The Dutch Futures

Ambitieuze Nederlandse golftalenten helpen de moeilijke stap naar de top te maken. Dat is wat de golfprofessionals van Made in Scotland, de mannen achter golfbaan The Dutch (waar al meerdere edities van het KLM Open plaatsvonden) doen met The Dutch Futures. Door zich als groep te binden hebben de leden van The Dutch Futures de mogelijk zich doelgerichter en sneller te ontwikkelen. Coaches voor verschillende facetten, fysiotherapeuten, sportpsychologen en onbeperkte trainingsmogelijkheden, The Dutch Futures worden zo veel mogelijk ondersteund in hun weg naar de top. Daarnaast is er een eigen ranglijst en worden er regelmatig wedstrijden georganiseerd om elkaar te testen. Kortom, een topsport omgeving met de juiste sfeer en begeleiding. Fijne bijkomstigheid; een golfbaan levert prachtige beelden in de buitenlucht op!

Top