iamSUPERP

Bij SUPERP zijn wij dagelijks bezig met goed blijven in de dingen die we doen, en goed worden in de dingen die we willen doen. Uiteindelijk willen we dat onze klanten ons als “superb” bestempelen. Omdat we vanuit deze visie niet alleen intern maar ook extern mensen met diezelfde ambitie willen ondersteunen hebben we het iamSUPERP “fonds” opgericht. Alle aanmeldingen zijn te vinden op iamsuperp.nl.

Meer dan sponsoring

Vanuit alle aanmeldingen hebben we vier individuen en één team gekozen om mee aan de slag te gaan. Mensen met een enorme passie en de ambitie om het hoogst mogelijke niveau te halen. We gaan naast standaard sponsoring kijken waar verbeteringen mogelijk zijn, waar mogelijkheden liggen en gaan daarnaast vanuit onze SUPlabs op zoek naar wat innovatie, SAP en IT kunnen betekenen in dit proces.

De talenten

Graag stellen wij kort onze “talenten” voor:

olaf vd bergh

Olaf van den Bergh

Na 3 jaar als amateur in de triatlon sport te hebben geacteerd, heeft Olaf besloten om de sprong te wagen naar de professionele wereld. Dit betekent racen tegen andere profs en leven voor de sport, met een goede regelmaat van trainen, eten en slapen. Met zijn pitch “Closing the Gap” heeft Olaf een plek in ons iamSUPERP-team weten te bemachtigen. Hij heeft in de afgelopen jaren al veel successen behaald als triatleet, maar heeft besloten dat hij het anders wil aanpakken om de absolute wereldtop te bereiken. Vanuit ons iamSUPERP-initiatief willen we hem de komende jaren hierbij helpen, zodat hij in 2025 als IRONMAN een podiumplek kan behalen. In de tussentijd gaan we sportieve trainingsdagen organiseren, waarbij Olaf onze medewerkers zal coachen en uitdagen om sportiever te worden. Lees hier meer over Olaf.

asha lachman

Asha Lachman

Asha heeft in 2018 de stichting Everyday People opgericht. Haar stichting helpt eenzame ouderen, kinderen uit kwetsbare gezinnen en dak- en thuislozen door ze extra aandacht en erkenning te geven. Asha werkt als Senior Business Partner en mediator fulltime voor Stichting Boor en heeft twee kinderen van 21 en 17 jaar. In de jaarkalender van Stichting Everyday People kun je zien dat ze elke maand één of meer evenementen gepland hebben staan, van dansen met ouderen tot een bootcamp voor thuisloze jongeren.

Wil jij ook de Stichting Everyday People helpen? Kijk dan op hun website en help waar je kan! everydaypeople.nl

Lees hier het volledige verhaal van Asha.

The Dutch Futures

Ambitieuze Nederlandse golftalenten helpen de moeilijke stap naar de top te maken. Dat is wat de golfprofessionals van Made in Scotland, de mannen achter golfbaan The Dutch (waar al meerdere edities van het KLM Open plaatsvonden) doen met The Dutch Futures. Door zich als groep te binden hebben de leden van The Dutch Futures de mogelijk zich doelgerichter en sneller te ontwikkelen. Coaches voor verschillende facetten, fysiotherapeuten, sportpsychologen en onbeperkte trainingsmogelijkheden, The Dutch Futures worden zo veel mogelijk ondersteund in hun weg naar de top. Daarnaast is er een eigen ranglijst en worden er regelmatig wedstrijden georganiseerd om elkaar te testen. Kortom, een topsport omgeving met de juiste sfeer en begeleiding. Fijne bijkomstigheid; een golfbaan levert prachtige beelden in de buitenlucht op!

roos zwetsloot 2024

Roos Zwetsloot

Bij de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo stond skateboarden voor het eerst op het programma. In april 2017 werd de Nederlandse selectie die zich ging proberen te kwalificeren voor deze spelen gepresenteerd. Bij de dames was Roos Zwetsloot één van de 2 junioren die zich ging richten op kwalificatie. Ondanks deze selectie was het voor Roos als junior natuurlijk van belang zichzelf verder te ontwikkelen om echt tot de top door te dringen en kans te maken op deelname aan de spelen. Het talent uitbreiden naar kwaliteit en maximaal presteren om uiteindelijk indruk te maken in Tokyo. Wij droegen als SUPERP ons steentje bij door Roos de middelen te bieden die ze nodig had om het beste uit zichzelf te halen. En dit zullen we na de succesvolle Spelen in Tokyo ook richting de Spelen van 2024 blijven doen! Wanneer er innovatieve ideeën ontstaan pakken we deze vanuit onze SUPlabs op.   Lees hier het volledige interview met Roos.

jasper udink ten cate iamsuperp small

Jasper Udink ten Cate

Soms krijg je in een restaurant een gerecht voorgeschoteld wat bijna te mooi is om op te eten. Kunst op een bord, maar uiteindelijk toch bedoelt om op te eten. Jasper Udink ten Cate, de “Creative Chef” gaat hierin een paar stappen verder.   Hij houdt zich bezig met kunst en design objecten die een relatie hebben met food en alles daaromheen. Vanuit Creative Chef werkt hij samen met een collectief van designers, illustrators, fotografen, vormgevers en architecten om samen tot verrassende concepten te komen.   Het eerste wat hij wil bereiken is het organiseren van een solo show in Rotterdam en Amsterdam. Een culminatie van Kunst, Design en restaurantbeleving in één. Uiteindelijk is het zijn grote droom om een eetbare tentoonstelling in een museum te krijgen, en het liefste het MoMA New York.   Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden om IT / SAP te gebruiken om tot innovatieve concepten te komen en natuurlijk zijn droom te verwezenlijken.   Lees hier het volledige interview met Jasper.

Top