Door SUPERP

Tricentis Regional Partner Awards 2023 – Benelux Partner Champion

Wederom een hele mooie erkenning voor een van onze collega's! Jamal Loutfi werd tijdens de Tricentis Regional Partner Awards 2023 uitgeroepen tot de Benelux Partner Champion. Daar zijn we trots op! Gefeliciteerd Jamal!


Jamal is bij ons Testing & Quality team de teamlead in het Tricentis domein.
Naast zijn teamlead activiteiten voor zijn collega's is hij zeer actief met alles wat Tricentis levert. Dit maakt hem zeer gewaardeerd door klanten en Tricentis, getuige ook de award uitreiking.


Tricentis levert software voor ondersteuning van het gehele testproces:
Denk aan qTest voor Test Management, Tosca voor testautomatisering, Neoload voor performance testen en de tools voor mobile testing, enterprise data validatie en SAP change intelligence.


Door de specialisatie van SUPERP in SAP, Salesforce en Mendix in combinatie met de producten van Tricentis ontstaat een unieke en sterke dienstverlening. Klanten die hiervan al profiteren zijn bijvoorbeeld Booking .com, Jumbo, Enexis, Stedin, Alliander, Steingweg, PON Automotive, Achmea.


Met de toenemende S/4 activiteiten van SAP klanten de komende jaren zien we ook een toenemende vraag naar garanties voor een succesvolle overgang. SUPERP levert deze zekerheden door de inzet van test expertise in combinatie met de Tricentis producten.
Meer informatie? Neem contact op met sales@superp.nl

Top