Door iamSUPERP

Tijd voor creativiteit! iamSUPERP’ers in Corona-tijd #4 Creative Chef

Eerst de tegenslag van alle afgelaste evenementen verwerken. Daarna de creativiteit opzoeken om thuis een trainingsomgeving te creëren en vervolgens nieuwe doelen stellen om naartoe te werken. Dat is in grote lijnen hoe de topsporters onder onze iamSUPERP'ers omgaan met COVID-19. Zo zien we toch veel parallellen met het bedrijfsleven en IT consultancy. 

 

Voor Jasper Udink ten Cate a.k.a. Creative Chef, was 2019 een mooi jaar, ook in de samenwerking met SUPERP. Met The Composition Table (video), het project dat we met technieken van SAP Leonardo vanuit onze SUPlabs met Jasper ontwikkelden, stond hij onder andere in Venetië en Milaan. Door COVID-19 vielen alle geplande (catering) opdrachten plots weg. Heel vervelend natuurlijk en het is te hopen dat deze in 2021 alsnog doorgaan. Desalniettemin ziet hij ook volop mogelijkheden en kansen.

 

 

"Een behoorlijke aderlating, maar ook een heerlijke tijd! Ik ben nu weer 100% bezig met nieuwe ideeën uit te werken."

 

Tijd voor nieuwe ideeën en ervaringen

Met een creatieve geest hoeft je je natuurlijk nooit te vervelen en dus benut Jasper deze periode vooral voor nieuwe ideeën. Aan creatieve ingrediënten geen gebrek! Zo is hij bezig met een nieuw servies, een nieuw boek, een nieuw project dat hij in 2021 in Brazilië gaat doen en neemt hij popliedjes op in de geluidsstudio. Tot slot broeit er wat voor een nieuwe samenwerking met de SUPlabs van SUPERP! 

 

En de thuissituatie? Sommige ouders vinden het zo nu en dan lastig om de kinderen de hele dag thuis te hebben. Anderen, zoals Jasper genieten van het thuis lesgeven en de extra tijd die ze nu met de kinderen doorbrengen. 

"De rest van mijn dag ziet er heerlijk uit, ik heb nu heel veel tijd voor mijn kinderen en ik merk dat ik ten volste geniet van het thuis lesgeven. Zo leer je je kinderen op een hele andere manier kennen!"

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Creative Chef (@creativechefnl) on

 

Ondanks het wegvallen van zijn opdrachten zoekt Jasper dus naar een positieve benadering en nieuwe ervaringen en kansen, iets waar wij als SUPERP graag een voorbeeld aan nemen! Voor betekenisvolle en verrassende catering, een keynote of een kunstwerk, neem vooral even contact met hem op!

 

iamSUPERP

Binnenkort zullen wij ons iamSUPERP platform opnieuw openstellen om talenten, creatievelingen en andere ambitieuze mensen de kans te  bieden om samen met SUPERP hun doelen te gaan realiseren. Middels een pitch kun je overtuigen hoe SUPERP jou vanuit de SUPlabs kan helpen! Dus, stay tuned!

 

Top