Door iamSUPERP

20 jaar SUPERP – Martin van Rijswijk – “Sindsdien ga ik fluitend naar het werk”

Martin van Rijswijk is inmiddels 19 jaar in dienst bij SUPERP, momenteel als SAP solution consultant. In het kader van het 20 jarig bestaan van SUPERP vroegen we hem waarom hij zich toen bij ons aansloot, en waarom hij al die tijd gebleven is. De conclusie; Martin gaat naar eigen zeggen al 19 jaar fluitend naar het werk!

 

20jaar bestaan superp martin van rijswijk

 

"Eind 1999 ging ik niet meer fluitend naar mijn werk, er moest wat veranderen. Toen begon de zoektocht naar nieuw werk. Met een opleiding aan de HEAO Arnhem en als hobby computers kom je dan snel bij de ICT uit. Via een traineeship ben ik uiteindelijk in 2000 in dienst getreden bij SUPERP, volgens mij als werknemer nummer 13.

 

Een heerlijke kleine informele club met ambitieuze plannen. Alleen nog niet met een groot kantoor. Mijn eerste functioneringsgesprek met Ruud had ik dan ook in de magazijnkast, zittend op kratjes bier. Een mooi voorbeeld van de pragmatische insteek binnen dit bedrijf. Sindsdien heb ik mij mogen ontwikkelen in SD, MM, CRM, ABAP en recentelijk SAP service cloud.

 

Het is geen toeval dat ik er nu nog steeds werk. Kansen zien en bieden, pragmatische oplossingen zoeken, informele sfeer, leuke en vakkundinge collega's: dat is voor mij SUPERP vanaf dag 1 en sindsdien ga ik fluitend naar het werk."

Mijn eerste functioneringsgesprek met Ruud had ik dan ook in de magazijnkast, zittend op kratjes bier.

Top