Door SUPERP

Bruisende bijeenkomst “Women in Tech”

women in tech 1

 

Op woensdag 8 maart vond de bruisende bijeenkomst "Women in Tech" bij SUPERP in samenwerking met Ellevate Network plaats ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag. Nicoline Pol verwelkomde alle dames en deelde ervaringen uit haar begintijd bij SUPERP, toen er slechts drie vrouwen werkzaam waren. Inmiddels is SUPERP flink gegroeid en werken er ook al bijna 25 vrouwen in onze organisatie.


Het persoonlijke verhaal van powervrouw en head of Service Cloud Benelux Salesforce Karlijn Van Lammeren was bijzonder inspirerend. Karlijn sprak over haar ambities, haar 'struggles in life', het vaststellen van haar normen en waarden, het geloven in zichzelf en het accepteren van haar natuurlijke leiderschapskwaliteiten. De lezing van Lieke van der Veen van Elfin motiveerde de aanwezige dames om na te denken over de financiele vrijheid van vrouwen en ze adviseerde over beleggen in ETF's. Lieke deelde haar dagelijkse ervaringen als ondernemer en haar zakelijke prestaties. Haar financiële tips en adviezen zetten ons zeker aan het denken.
Alle aanwezigen waren het erover eens dat het een zeer geslaagde avond was en dat ze het in de toekomst graag nog eens zouden willen herhalen, wat een tof compliment!


Namens Elevate Network en SUPERP willen we graag alle deelnemende vrouwen van harte bedanken voor hun aanwezigheid en inbreng. Ook nogmaals dank aan onze inspirerende sprekers Karlijn Van Lammeren en Lieke van der Veen - Danenberg die openhartig over hun carrière en leven verteld hebben. We hopen in de nabije toekomst opnieuw een netwerkavond voor jullie te kunnen organiseren. Dan zien we jullie graag weer!

 

women in tech 2women in tech 3women in tech 4

Top