Door iamSUPERP

SUPERP opent na 2 succesvolle jaren het iamSUPERP platform weer voor nieuw talent.

iamsuperp persbericht header + afbeedling

SUPERP opent na 2 succesvolle jaren het iamSUPERP platform weer voor nieuw talent.

In 2018 startte SUPERP met iamSUPERP, een initiatief waarbij het samen bereiken van het ultieme doel centraal staat. De visie van de SAP dienstverlener wordt hiermee ook buiten de IT wereld ingezet om superb te worden en zijn! Medewerkers worden zo goed mogelijk gefaciliteerd om op het hoogste niveau te kunnen presteren, en via iamSUPERP worden ook talenten buiten het IT werkveld ondersteund om hun ultieme doel te verwezenlijken.

 

Na 2 erg succesvolle jaren is er ruimte gekomen voor nieuw talent met nieuwe uitdagingen en dus wordt het platform opengesteld voor nieuwe aanmeldingen!

 

Geen sponsoring maar samenwerking

Het initiatief draait niet alleen om financiële ondersteuning, het doel is om tot een samenwerking te komen waarbij zowel de talenten als SUPERP de expertise, kwaliteiten en kennis delen om te groeien. Een belangrijk onderdeel van een aanmelding is dan ook dat er nagedacht wordt over een IT gerelateerde uitdaging waar het bedrijf mee aan de slag kan. Andersom kan een talent ook van waarde zijn voor SUPERP of een van haar klanten, bijvoorbeeld in de vorm van een mooie case, motiverende presentaties, workshops of contentcreatie.

 

Talent zit overal, niet alleen in de sportwereld

Wanneer er over talent en “sponsoring” gesproken wordt, is de link met sport vaak snel gelegd, bij SUPERP denkt men ruimer dan sport alleen, zoals een Robotics team, creative chef of een artiest uit de culturele sector.

 

2 succesvolle beginjaren met 5 talenten

Sinds de start van het initiatief in 2018 zijn er met de 5 talenten / teams al prachtige successen behaald en in het geval van Team Rembrandts werd zelfs het ultieme doel al bereikt. In 2019 liet het robotics team in Detroit ruim 4000 teams achter zich en werd daarmee als eerste Nederlandse team wereldkampioen bij de FIRST Robotics competition in Detroit.

 

Maar er is meer: iamSUPERP’er en meervoudig wereldkampioen kickboksen Luis Tavares sloot zich aan bij Glory waar hij zijn weg naar de top snel gevonden heeft. Het hoogtepunt was zijn overwinning tegen Stéphane Susperregui tijdens het co-headliner gevecht op 21 december 2019, voorafgaand aan de wedstrijd tussen Rico Verhoeven en Badr Hari.

 

Roos Zwetsloot zette ondanks een zware blessure grote stappen richting kwalificatie voor de Olympische Spelen van 2020 (uitgesteld naar 2021) en kroonde zich in september van dit jaar tot Nederlands kampioen Street Skateboarden. De verwachting is dat de Nederlandse dames, waaronder Roos, een grote kans maken op eremetaal tijdens de spelen.

 

Isabelle Hanssen breidde haar toch al indrukwekkende aantal nationale titels op het onderdeel Freestyle Skiën uit en boekte ook internationaal mooie resultaten. Daarnaast is Isabelle een sterk opkomende naam op verschillende social media platformen.

 

Misschien wel het beste voorbeeld van een verrassende samenwerking tussen SUPERP en talent is die met Jasper Udink ten Cate, ook bekend als Creative Chef. Samen werd “The Composition Table” ontwikkeld, een food-art project dat op verschillende internationale tentoonstellingen met veel enthousiasme ontvangen werd. Meer weten? Kijk op de speciale website van iamSUPERP.

 

Tijd voor nieuw talent! Hoe meld je je aan?

Door het behalen van het einddoel met Team Rembrandts is er weer een plek vrij voor nieuw talent en nieuwe uitdagingen.
Wil je meer weten over SUPERP en je aanmelden voor het iamSUPERP initiatief? Ga naar iamsuperp.nl.

Tot en met 31 december 2020 kunnen nieuwe talenten zich aanmelden en in januari 2021 wordt bepaald wie zich mag aansluiten bij de andere 4 talenten.

Top