Kleur bekennen

Het slim testen wordt gedaan door kennis van processen en de juiste tooling toe te passen. Hierin worden al onze consultants opgeleid. Wij geloven er in dat het groeipad van onze testconsultants niet ophoudt met enkel de rol van Test analist. We helpen ze met het invulling geven van hun carrière door middel van het principe “Kleur bekennen”. Dit is bedoeld als hulpmiddel bij de ontwikkeling en de ene kleur sluit de andere niet uit.

 

Bruin: Dit is de traditionele waterval wereld. Deze zal nooit helemaal verdwijnen maar de focus komt steeds meer op Agile/Scrum te liggen.

 

Rood: Dit zijn de mensen die graag richting Scrummaster/ Agile coaching willen naast hun bestaande rol. Mensen met meer ervaring kunnen op een gegeven moment ook meer de adviserende kant op

 

Oranje: Naast de testrol specialiseert de consultant zich in een low code oplossing zoals bijvoorbeeld Mendix, Salesforce, Tosca etcetera. Doel is om op termijn ook een Devops rol in dat specialisme in het team te vervullen.

 

Geel: Naast de testrol specialiseert de consultant zich in een high code oplossing/taal zoals bijvoorbeeld Java, C#, ABAP, Selenium. Doel is om op termijn ook een Devops rol in dat specialisme in het team te vervullen.

 

Nogmaals, de ene richting sluit de andere niet uit maar het helpt onze mensen in hun ontwikkeling en daarmee ook hun toegevoegde waarde bij onze klanten.

 

 

Top