Door iamSUPERP

iamSUPERP – Luis Tavares

Luis Tavares website

 

Binnen de kickboks wereld zijn er verschillende organisaties, de meest bekende zijn Glory, K1 en Enfusion. Bij die laatste is Luis “The Infamous” Tavares als wereldkampioen zwaargewicht en licht zwaargewicht de grote man met meerdere titels op zijn naam.

 

 

Wie is de echte kampioen?

Momenteel zijn er twee wereldkampioenen; Luis Tavares bij Enfusion en Rico Verhoeven bij Glory. Als Luis zich blijft bewijzen rest er nog maar één vraag, namelijk: “Wie is de echte kampioen, Rico of Luis?”

 

Luis, geboren en wonend in Rotterdam heeft Kaapverdische roots en was in zijn jonge jaren actief als keeper bij Sparta en Excelsior. Op zijn 12e was hij na het zien van een kickboks training meteen verkocht en inmiddels heeft hij de nodige titels en mooie overwinningen op zak. Om de top in de wereld van vechtsporten te bereiken zijn leven voor de sport, hard trainen en de absolute wil om te winnen natuurlijk van cruciaal belang. Opstaan als je letterlijk neergeslagen wordt, het waarmaken van de beloftes die je doet en alles doen om telkens net dat ene stapje beter te worden. We hoeven natuurlijk niet uit te leggen waarom dit perfect past bij de visie die we als SUPERP met iamSUPERP hebben.

Top