Door SUPERP

Olaf van den Bergh, SUPERB in triathlons. Droom; Podiumplek Ironman 2025

olaf van den bergh

 

Met zijn pitch 'Closing the gap' heeft Olaf van den Bergh per vandaag een plek in ons iamSUPERP team weten te bemachtigen. Olaf heeft de afgelopen jaren al vele successen als triatleet weten neer te zetten, maar heeft geconcludeerd dat hij het anders wil gaan aanpakken om de stap naar de absolute wereldtop te kunnen gaan zetten. Vanuit ons iamSUPERP initiatief willen wij hem de komende jaren hierbij gaan helpen. Zodat hij in 2025 als Ironman een podiumplek kan gaan realiseren. Welkom bij het iamSUPERP team Olaf! We kijken enorm uit naar onze samenwerking!

 

"Na 3 jaar als amateur geacteerd te hebben binnen de triatlon sport heb ik mijzelf de doelstelling gesteld om de stap te wagen naar de professionals, dit houdt in: racen tegen andere pro’s, leven voor de sport en met goede regelmaat trainen,  eten en slapen. Met als focuspunt: presteren en resultaten behalen. 3 jaar lang heb ik gemiddeld 15 tot 20 uur per week getraind, naast mijn baan als fysiotherapeut waarbij ik, naast het trainen, ook 30 uur per week werkte. De top 10 van het WK traint 24 tot 35 uur per week, maar kan vooral daarnaast hun lichaam rust geven om de volgende training weer het maximale eruit te halen."

 

Over iamSUPERP

iamSUPERP is een initiatief van SUPERP om ondersteuning te bieden voor jouw passie! Dat ene waar jij écht goed in bent of dat wat jij wil bereiken, zodat jij je kunt ontwikkelen om superb te worden. Om kans te maken maakt het niet uit wie en hoe oud je bent en wat je doet, als je maar een doel hebt. Naast eventuele financiële ondersteuning willen wij ondersteuning kunnen bieden vanuit onze expertise in IT (SAP, Mendix & Salesforce).

Top