SUPERP YOUNG PROFESSIONAL

 

Leuk dat je op onze Young Professional (YP) website kijkt! Je bent op dit moment aan het nadenken wat je wilt gaan doen nu je (bijna) klaar bent met je studie, of je staat op het punt een beslissing te nemen om wellicht “iets heel anders” te willen doen. Ons Young Professional Programma is dan zeker iets voor jou! 

 

In dit programma willen we onze 25 jaar ervaring gebruiken om jou een kick start of herstart van je carrière te geven. SUPERP is al jarenlang een bekende en gewaardeerde speler op de Nederlandse SAP markt. Onze expertise is uitgebreid met een Mendix unit (MxBlue, sinds 2017) en Salesforce unit (SxBlue, sinds 2019).  

 

 

Onze ervaring, jouw talent

De afgelopen 25 jaar zijn we druk geweest met het opbouwen van een prachtig klantenportfolio en lag de focus veelal op senior medewerkers, projecten en opdrachten. We zijn nu op het punt aangekomen dat we vinden dat we met de expertise die we in huis hebben en de mogelijkheden die we bij onze klanten zien, een mooi Young Professional Programma neer kunnen zetten. We gaan onze ervaring inzetten om jou de kneepjes van het vak te leren!

 

Een periode van intensieve opleiding en begeleiding wordt gevolgd door een periode van learning on the job. Je zal, naast een senior collega, zo snel mogelijk aan de slag gaan bij een van onze opdrachtgevers. Best een intensief traject met veel leren, werken, studeren en praktisch aan de slag zijn….. maar wees niet bang – we vergeten zeker niet plezier te maken en veel met elkaar te lachen!

 

We gaan van start met Young Professionals voor de volgende units:

 

– Mendix (MxBlue) Bekijk vacature >

– Test & Quality Services Bekijk vacature >

– Front-end Development Bekijk vacature >

– SAP Security Bekijk vacature >

 

Wij geloven dat je samen altijd meer bereikt. Je voelt je bij ons thuis. We zijn authentiek en iedereen kan en mag zichzelf zijn. We gaan elke dag met passie aan het werk voor onze klanten. In onze teams gaan we altijd voor kwaliteit en blijven we pragmatisch . In alles wat we doen en zeggen zijn we transparant

 

Superp YoungProfessional split 2

 

De eerste 2 weken

Het volledige Young Professional Programma zal 7 maanden duren. De eerste twee weken zullen er voor iedere YP hetzelfde uitzien. We beginnen als groep met opleidingen op het gebied van soft skills (bijvoorbeeld persoonlijk leiderschap) en vakinhoudelijke expertise (bijvoorbeeld PSM1, opleiding tot scrummaster). Ook een verdere kennismaking met de SUPERP organisatie en vooral de kennismaking met elkaar en het consultancy vak staan op de agenda.

 

Week 3 en 4

Week drie en vier zullen in het teken staan van de specifieke unit waar je op voorhand voor gekozen hebt. Elke unit heeft een gericht opleidingstraject bedacht op basis van de ervaring die we hebben: waar heb je nu écht wat aan, waar zitten onze klanten op te wachten?

 

Week 5

Week vijf zal weer met de gehele groep zijn. Onderdeel van deze week is onder andere het voorbereiden en geven van een eindpresentatie waarin je aan je collega’s kan laten zien wat je allemaal geleerd hebt in de afgelopen vijf weken.

 

Veilige vlieguren 

Na deze eerste periode van elkaar en SUPERP leren kennen en het opdoen van unit specifieke kennis, is het belangrijk dat je, onder begeleiding van een senior, zo snel mogelijk veilige vlieguren op onze projecten en opdrachten gaat maken. We zijn ervan overtuigd dat je door al snel mooie dingen te mogen doen bij klanten, je leercurve het steilste zal zijn. Je zal periodiek weer met je collega Young Professionals bij elkaar komen om ervaringen uit te wisselen, nieuwe trainingen te volgen en gezellig een hapje te eten en drinken.

 

Na 7 maanden is het Young Professional Programma klaar en zul je zien dat je een onwaarschijnlijke hoeveelheid kennis en ervaring hebt opgedaan in een relatief korte tijd. Na 7 maanden weten jij en SUPERP wat we aan elkaar hebben en zal het contract omgezet worden in een contract voor onbepaalde tijd.

 

Meer informatie? 

Klik hier voor de vacatures of neem contact op met Thijs (t.cornet@superp.nl – 06 58865418)

Top