Door SUPERP

iamSUPERP’er Isabelle Hanssen neemt afscheid en opent de deur voor nieuw talent!

isabelle hanssen

 

Isabelle Hanssen neemt afscheid van de competitieve kant van het freestyle skiën en daarmee ook van ons iamSUPERP initiatief. Zo komt een mooie samenwerking ten einde en zet Isabelle de deur open voor nieuwe samenwerkingen. Ben jij ergens érg goed in? Meld je dan aan via iamSUPERP en misschien gaan wij wel samen met je aan de slag om SUPERP te worden. Dit hoeft natuurlijk niets met sport te maken te hebben, talent komt in alle soorten en maten!.

 

Via deze weg bedanken we ook nogmaals Isabelle voor haar inzet en de fijne samenwerking! Veel succes met je nieuwe dromen en ambities!

 

“Mede dankzij de ondersteuning van SUPERP heb ik nog 4 jaar kunnen en durven vechten voor mijn droom en daar ben ik hun ontzettend dankbaar voor.”

 

“4 Jaar geleden zag ik het niet meer zitten. Ik mocht weer niet deelnemen aan de Olympische Spelen, ondanks mijn internationale kwalificatie en ik wist niet of ik nog wel verder wilde. Mijn liefde voor de sport was en is heel sterk, maar ik had het gevoel dat ik het allemaal alleen moest doen. Toen ik door deze moeilijke periode heen ging kwam ik het iamSUPERP initiatief tegen, wat zou het tof zijn als SUPERP mij zou kunnen gaan helpen. Het een leidde tot het ander en zo werd ik deel van het eerste iamSUPERP team. Dit was precies wat ik nodig had om de moed en het vertrouwen te krijgen om er nog 4 jaar tegenaan te gaan, met de ondersteuning van SUPERP durfde ik dit aan.

 

Ondanks dat ik ook in 2022 niet heb mogen deelnemen aan de Olympische Spelen heb ik de afgelopen 4 jaar onwerkelijke dingen mee mogen maken en mezelf kunnen ontwikkelen als persoon en als topsporter, dit had ik niet willen missen. Mede dankzij de ondersteuning van SUPERP heb ik nog 4 jaar kunnen en durven vechten voor mijn droom en daar ben ik hun ontzettend dankbaar voor. Ik hoop dat diegene die ‘mijn’ plekje mag overnemen in het iamSUPERP team net zo veel vertrouwen van SUPERP krijgt als dat ik dat al die jaren heb mogen ontvangen. Heel erg bedankt aan iedereen bij SUPERP voor jullie steun! En heel veel succes aan iedereen daar en de huidige en toekomstige talenten!”

Top